Termékek Menü
0

Karfiolos-amarántos chiás mártogatós

Hozzávalók 4 főre: Karfiolos-amarántos chilis mártogatós

  • 1/2 csésze amaránt
  • 500 gramm karfiol rózsákra vágva
  • 2 evőkanál chia mag
  • Tengeri só, bors

Helyezzük az amarántot márfél csésze vízzel egy serpenyőbe, majd forraljuk fel. 18-20 percig alacsonyabb hőfokon főzzük,ne felejtsünk el fedőt tenni a serpenyőre. Pároljuk meg a karfiolrózsákat addig, amíg puhák nem lesznek. Ezek után aprítógépben aprítsuk fel a karfiolt. Keverjük össze a főtt amarántot,a karfiolt a chia magokkal, majd kedvünk szerint ízesítsük sóval, borssal.

Elkészítési idő: 35 perc

Tartalomhoz tartozó címkék: Chia receptek vacsora mesterszakács