Termékek Menü
0

Karácsonyi kedvezmények

 

Kedves Látogató!

Az idei évben ismét csatlakoztunk ahhoz a webáruházas összefogáshoz, amelyben 39 hazai online üzlet kínálja 51 ajánlatát közös kuponakció keretében.

Örömmel értesítünk, hogy Partnereinkkel közösen egy Karácsonyi Kuponfüzetet készítettünk, amellyel nemcsak a vásárlóinknak szeretnénk kedvezni, de magyar családi vállalkozásokat is szeretnénk támogatni. Szerezd be a kupon füzet segítségével a karácsonyfa alá valót, ezzel segítve a magyar tulajdonban lévő vállalkozásokat, akik munkahelyeket teremtenek a fejlődésük során.

 

 

Kattints a díszre a kuponfüzet letöltéséhez:

 

                                                                                         

 

Összefogásunkban magyar webboltok kínálják termékeiket kedvezményesen. Fontos tudnod, ha tőlünk vásárolsz, akkor magyar családi vállalkozásoktól szerzed be a fa alá valót, ezzel is segítve, hogy Magyarországon munkahelyeket teremtsünk és tartsunk fent. 

Az XMAS2017 kuponkóddal a Fittleszel-nél 10% kedvezménnyel vásárolhatsz 2017. december 24-ig. A kupont egy vásárló egyszer használhatja fel. A kupon által biztosított kedvezmény a teljes árú termékek árából kerül levonásra, a szállítási díjra nem vonatkozik.

 

Az akcióban részt vevő áruházak: