Termékek Menü
0

Gluténmentes hajdinás banánkenyér

Hozzávalók 4 főre: Hajdinás banánkenyér

  • 1 csésze hajdina liszt
  • 1/2 evőkanál vaníliás cukor
  • 1 evőkanál kardamom
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 1/4 teáskanál só
  • 2 felvert tojás
  • 2 evőkanál kókuszolaj
  • 3 érett banán
  • 3 evőkanál víz

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük össze a száraz összetevőket. Egy külön tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat. Adjuk hozzá a száraz összetevőkhöz a nedveseket,folyamatosan keverjük. Kivajazott tepsibe öntsük át a masszát. Süssük 25-30 percig. Várjuk meg, míg kihűl, majd szeletelhetjük is.

Elkészítési idő: 40 perc