Termékek Menü
0

Csicseriborsós saláta citrommal, permezánnal és friss fűszerekkel

Hozzávalók 4 főre: Csicseriborsó saláta citrommal

  • 2 csésze csicseriborsó
  • 2 evőkanál aprított bazsalikom
  • 2 evőkanál friss petrezselyem, aprítva
  • 4 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1/3 csésze parmezán sajt

Keverjük össze a csicseriborsót a bazslikommal, a petrezselyemmel, néhány csepp citromlével. az extra szűz olívaolajjal és a fokhagymával. Adjuk hozzá a parmezán sajtot,majd jól keverjük össze a tál tartalmát. Őröljünk rá frissen sót és borsot.

Elkészítési idő: 10 perc

Tartalomhoz tartozó címkék: Csicseriborsó receptek ebéd könnyű