Termékek Menü
0

Chiás párolt hal

Hozzávalók 4 adaghoz: Chiás párolt hal

  • 3 evőkanál szója szósz
  • 1 evőkanál aprított gyömbér
  • 1 gerezd foghagyma
  • 2 evőkanál víz
  • 1 evőkanál szezám olaj
  • 4 szelet halfilé
  • 2 evőkanálnyi felkocázott újhagyma
  • Néhány koriander és petrezselyem levél
  • 2 evőkanál chia mag
  • 1 evőkanál szezámmag
  • Só, bors, chili, köménymag

Egy kis edényben keverjük össze a szója szószt,a gyömbét,a fokhagymát, a vizet és az olajat. A halat pihentessük ebben a szószban öt percig. Forraljunk fel egy kis vizet,majd a gőzbe helyezzük bele a halat. 3-5 percig pároljuk a halat. Tálaláskor szórjuk meg a chia magokkal.

Elkészítési idő: 20 perc

Tartalomhoz tartozó címkék: Chia receptek vacsora haladó