x
A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát.
Termékek Menü

Bulguros csicseriborsó saláta

Hozzávalók 6 főre: Bulguros csicseriborsó-saláta

  • 1 csésze bulgur
  • 2 csésze forró víz
  • 1/2 csésze növényi olaj
  • 1/2 csésze friss citromlé
  • 1 csésze aprított újhagyma
  • 1 csésze főtt bab
  • 1 csészényi répa, felszeletelve
  • 1 csipet tengeri só
  • Bors

Egy sütésálló tálba öntsük bele a vizet és a bulgurt. Hagyjuk pihenni egy órán keresztül szobahőmérsekleten. Egy kisebb tálban keverjük össze az olajat, a citromlevet, sót és borsot. Öntsük rá ezt a keveréket a bulgurra,majd jól keverjük össze. Rakjuk át a bulgurt egy szép üveg edény aljára. Halmozzuk rá a zöldségeket, a babot. A répát legfelülre helyezzük. Takarjuk le a tálat,majd rakjuk be a hűtőbe. Mielőtt felszolgáljuk, keverjük meg a salátát.

Elkészítési idő: 2 óra 45 perc